Mads Tærsbøl - Dansk eliteløber

Blog


Oplevelser

Sydafrika --> Danmark --> Portugal

Lige over 4 uger er nu gået siden jeg vendte snuden mod Sydafrika, og noget nær, optimale forhold at træne i. 4 uger som har budt på en masse god træning, og virkelig åbnet mine øjne op for, hvor meget jeg elsker at løbe, og ikke mindst, hvor stor min str..

Læs mereTræningsdagbog

Vintertræning, NM og EM

  “The bigger the base – The higher the peak” – Dette citat er ikke kun en sandhed inden for løbetræning, men i stort set alle livets forhold. Kogt ned til essensen, så handler det altså om at have et kæmpe fundament af nogle grundlæggende egenskaber, da..

Læs mereKonkurrencer

PR på 1500m, sygdom og vintertræning.

Over den sidste tid har der været ret stille på bloggen, men jeg har døjet med sygdom, hvorfor jeg har brugt energien på at komme på højkant igen - Jeg vil dog fremover forsøge at opdatere oftere. Inden jeg blev syg rejste jeg dog til Birmingham, England..

Læs mereTræningsdagbog

Træning, motionsløb og England

I skrivende stund sidder jeg i Lufthavnen i Stockholm og kan se tilbage på små to uger siden DM – To uger som har budt på lidt af hvert hvad angår løb og træning. Mens DM sluttede søndag d. 9/8, så var jeg allerede tirsdag i gang med den hårde træning, s..

Læs mereKonkurrencer

Store DM 2015 - En læringsrig weekend.

Fysisk og mentalt var jeg klar. Klar til at leve op til mine egne forventninger om at blive dansk mester på 1500m og 5000m, men virkeligheden er ikke altid som man håber på. Efter at jeg sammen med resten af Sparta ankom til Århus fredag aften, så blev d..

Læs mereKonkurrencer

DM kort cross og tiden derefter.

DM kort cross var et løb som ville betyde enormt meget for mig at vinde, da det ville åbne mine øjne for, at det ER muligt at lave et ordenligt comeback trods en krop, som har været helt ude af balance. Det ville samtidigt også blive mit første danske Sen..

Læs mereOplevelser

Velkommen til min blog

Jeg vil på denne side skrive om min træning, løbsberetninger, tanker om konkurrencer, samt andet relateret til løb og træning – Håber at I vil finde det interessant  Men først et tilbageblik på det seneste års tid. Efter at have været ude med overtræni..

Læs mere


Søgning

Arkiv

Kategorier

Twitter tidslinie